Încep campionatele juniorilor după aproape un an de pauză

Încep campionatele juniorilor după aproape un an de pauză. CSM Făgăraș va participa cu 2 echipe în acest campionat și anume junioare 2 și junioare 3.
Junioarele 2 fac parte din seria F alături de echipele – LPS Banatul Timișoara, LPS Tg. Mures, ACS Traian Lalescu Hunedoara, AHCS Citu Timișoara și CS Victoria Nadlac. Primul turneu de sală se va disputa la Făgăraș în perioada 27-31 ianuarie. Primele 3 echipe clasate la finalul celor două turnee se vor califica în faza superioară a competiției. Junioarele 3 fac parte din seria G alături de echipele – CSS Dinamo Brasov, ACS Kids Tampa 2015 Brașov, CSM Corona Brașov și ACS Sportiv Ghimbav. Primul turneu se va disputa în perioada 3-7 februarie. Echipele clasate pe locurile 1 și 2 se vor califica în faza superioară a competiției.
csm jun1Va fi un sezon diferit față de cele precedente pentru că va trebui să respectăm niște reguli stricte impuse de Ministerul Sanatatii. Vom participa in competitii exact cum participa si echipele din ligile nationale, cu testari inainte de fiecare turneu si masuri de protectie a sportivilor si oficialilor. Speram intr-o evolutie cat mai buna.”, ne-a declarat Marius Marocico, antrenor CSM Făgăraș.
csm jun2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *