ANUNȚ privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate

In conformitate cu art.6 din Legea nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri apartinand domeniului public sau privat al statului ori al unitatilor administrativ-teritoriale,  aducem la cunoștința publică faptul că se caută proprietarii si detinătorii legali ai urmatoarelor vehicule:

 

 

 

Nr. crt. MARCA-TIPUL MODEL SERIE CAROSERIE SERIE

MOTOR

CULOARE NR. INMATRICULARE ADRESA (locul identificarii autoturismului) loc. Fagaras
1 FORD FOCUS BLEUMARIN Fara numar Str. Luncii, bl. 3
2 FORD C-MAX GRI-METALIZAT Fara numar Parcare in fata S.C Salco Serv  S.A
3 FORD MONDEO VERDE P 9062 BK Str. Narciselor

Mentionam ca, din verificarile efectuate ,alte date cu privire la caracteristicile tehnice ale autovehiculelor aratate nu detinem.

Vehicul fără stăpân – vehiculul de orice categorie, fără plăcuţă de înmatriculare sau alte marcaje oficiale ori înmatriculate în străinătate, staţionat pe domeniul public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale, al cărui proprietar sau deţinător legal este necunoscut;

Conform procedurii legale, au fost întocmite somații care au fost afișate sub ștergătorul sau pe caroseria autovehiculului presupus a fi fără stăpân.

Fiind necesară eliberarea domeniului public, la împlinirea termenului dat prin somații, vehiculele au fost inventariate, expertizate, ridicate, transportate şi depozitate  în spațiul special destinat depozitării vehiculelor fără stăpân din localitatea Fagaras, str. CETATII nr.40 C…………………………………………….

În situația în care vehiculele  nu vor fi revendicate de proprietar sau de deținătorul legal în termenul prevăzut de lege, acestea vor trece în proprietatea Municipiului Fagaras și vor fi valorificate în condiţiile legii.

Informații suplimentare se pot obţine la  la Politia Locala Fagaras, cu sediul in loc. Fagaras, str. Dr Ioan Senchea nr.23, jud. Brasov, sau la nr. de telefon 0268-210020.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.