Un copil din Făgăraș are nevoie de noi

Cum ar fi ca soarta copilului tău să depindă de o sumă de bani? Ce ai face ca părinte? Ai vinde tot ce ai, ai împrumuta tot ce poți și ai țipa după ajutor în speranța că cineva te va auzi. În această situație sunt în acest moment soții Panazean din Făgăraș. Lupta pentru supraviețuire a început pentru ei în urmă cu 4 ani, când s-au născut cei doi băieți gemeni Ianis și Denis. Dacă Denis este un copil perfect sănătos, Ianis nu a avut această șansă. Băiețelul cu ochi albaștrii ca cerul avea să sufere de crize de epilepsie care în timp au dus la semipareză pe partea stângă și leziuni pe creier. Părinții au realizat că starea copilului lor nu se va îmbunătăți și au strâns bani ajungând la o clinică din Turcia, unde Ianis a avut parte de analize complexe iar în urma rezultatelor medicii i-au dat o speranță copilului, o speranță la o viață cât de cât normală. Dar această speranță are un preț, și anume 40.000 de euro.

Acum e momentul ca  oamenii cu suflet mare să ia atitudine și să ajute acest pui de om. Puțin sau mult, nu contează cât aveți ci contează doar să dăruiți.

În prezent băiețelul ia 4 pastile pe zi, iar dacă nu va face această operație într-un timp optim, (este recomandat să se facă până la vârsta de 5 ani), leziunea de pe creier se va mări iar starea lui se va deteriora mai mult.

Ianis are nevoie de noi, de ajutorul nostru. Haideți să ne implicăm pentru el! Câțiva făgărășeni au făcut-o deja. Este vorba de mai mulți antreprenori făgărășeni care s-au alăturat părinților în această luptă. Marian Bâță este unul dintre ei. Acesta a scos la licitație o centrală termică. De asemenea și alți făgărășeni au scos diferite lucruri la licitație pe grupul de facebook special format pentru a-l ajuta pe micuț „O șansă la viață pentru Ianis“.

LICITEZ pentru aceasta cauza centrala termica in condensare, de 17 kw cu boiler din inox de 75 de litri incorporat . Centrala este noua sigilata, si costa in acest moment peste 4000 de euro. Centrala este ceva deosebit, este de calitate superioara, mult peste ceea ce se gaseste in Romania. Este recomandata pentru o proprietate de aprox 100-150 mp.

Câștigătorul va depune banii direct in contul afisat de parinti ! Termen final licitatie : 22.11.2020 ora 20. “, a scris Marian Bâță pe contul de facebook.

De asemenea se pot face donații în conturile bancare de mai jos:

Raiffeisen Bank:

Cont în LEI: RO92RZBR0000060019133151;

Cont în EURO: RO67RZBR0000060022182020

Deschis pe numele Panazean Valentin

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.