„Sunt PRO Cetățeni și consider că România are nevoie de oameni competenți, profesioniști și transparenți“

Pentru prima dată în istoria sa, Uniunea Europeană, un proiect unic în istoria continentului nostru care aduce beneficii semnificative la nivel socio-economic și politic pentru România s-ar putea destrăma. Efectul combinat al turbulențelor cauzate de globalizarea slab reglementată, tendințe naționaliste și criza epidemiologică SARS-COV 2 au consecințele economice grave.

De asemenea, consecințele sociale grave ale crizei financiare, impactul COVID-19 și gestionarea haotică a fluxurilor de migrație au determinat forțe politice sau extremiste care încearcă să exploateze preocupările și temerile cetățenilor îngrijorați și confuzi. Ne aflăm la o răscruce, iar Europa are nevoie de o schimbare completă, o reformă politică profundă în care să primeze competența, angajamentul și interesul pentru societate.

Precum Europa, nici România nu poate exista fără poporul său. România are nevoie de o schimbare completă, o reformă democrată în care interesele și nevoile populației primează interesului politic, iar acum este timpul ca dumneavoastră, în calitate de cetățeni europeni să vă afirmați. Partidele care au dominat scena românească în ultimele decenii nu reușit să asimileze impulsul european extraordinar. Aceste neajunsuri au obosit și au dezamăgit poporul: decalajul dintre statele vestice și România s-a resimțit prin diferențe economice majore, diferențe în ceea ce privește bunăstarea socială și lipsa de oportunități pentru români. În plus, politicile au fost inadecvate sau incomplete. PRO România este singurul partid care vă apără împotriva abuzurilor PNL și PSD și care propune un proiect inovator pentru modernizarea și dezvoltarea României.

Este timpul ca PRO România să preia controlul. Avem datoria să împărtășim visul nostru și PRO MISIUNEA NOASTRĂ cu cetățenii. Trăim conform unor valori precum respectul pentru demnitatea umană, statul de drept, libertate, egalitate, solidaritate și responsabilitate. Aceste valori sunt încorporate în societatea noastră prin transparență politică, nediscriminare, toleranță, respect pentru minoritățile naționale și lingvistice, egalitatea între bărbați și femei, și investițiile în tineret și educație.

Sunt Av. Mihai Valentin Popa, iar PRO misiunea mea este scoaterea României din criză. Sunt PRO Cetățeni și consider că România are nevoie de oameni competenți, profesioniști și transparenți. Am nevoie de încrederea dumneavoastră și vă aștept să votați PRO ieșire din criză!

Votați Av. Mihai Valentin Popa la alegerile din 6 decembrie.

Articol comandat de Partidul Pro România Filiala Județeană Brașov

Realizat de PRESAMFAG 2017 SRL

CMF 11200008

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.