A fost ales viceprimarul orașului Victoria

În această seară, aleșii locali ai orașului Victoria s-au întrunit în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi au fost 9 proiecte de hotărâre iar în debutul întâlnirii, cei doi supleanți, validați de Judecătoria Făgăraș în data de 28 octombrie, respectiv Oana Merdariu, aleasă pe lista USR PLUS și Carla Tatu de la PNL, au depus jurământul de învestire  Astfel, odată constituit întreg Consiliu Local, cu toți cei 15 membri, s-a trecut la proiectul de hotărâre pentru alegerea viceprimarului.

Cristian-IosipescuAu fost trei propuneri: Cristian Iosipescu, de la USR PLUS, Cristina Bratu de la PNL și Daniel Stanea de la ADN. În urma votului, majoritatea consilierilor( 8 voturi) l-a ales pe Cristian Iosipescu în funcția de viceprimar al orașului Victoria.

Cristian Iosipescu a absolvit Facultatea de Educație fizică și sport la Sibiu, Școala Națională de Antrenori și Facultatea de Management la Brașov. Din anul 2006 este angajat al Serviciului Fiscal Victoria. De asemenea, Cristian Iosipescu este antrenor de karate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.