INFORMARE

Această informare este efectuată de: COMUNA ȘERCAIA, strada Principală, nr.82, Șercaia, jud. Brașov, telefon/fax: 0268245809/0268245923, e-mail: contact@primaria-sercaia.ro, ce intenționează să solicite de la S.G.A. Brașov, Mun. Brașov, str. Maior Cranta, nr. 32, tel. 0268413306, aviz de gospodărire a apelor pentru lucrarea: „Extindere infrastructură de apă/apă uzată în comuna Șercaia, satul Vad, județul Brașov”

localizată în: comuna Șercaia, sat Vad, județul Brașov. Această investiție este nouă.

Ca rezultat al procesului de locuire, vor rezulta permanent ape uzate menajere ce se vor evacua în pârâul Șercaia ( Șinca) după ce au fost epurate într-o stație de epurare cu capacitatea de 2000 l.e și Q zi max = 303 m3/zi .

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996,cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau timp de 7 zile de la data ultimului anunț.

Un comentariu la „INFORMARE

  • octombrie 21, 2020 la 5:03 am
    Permalink

    Sunt nedumerit…oare pietonii pe unde trec? Am vazut locul din partea stanga a imaginii,oamenii nu au loc intre masini si zidul cladirii! Asa se intampla cand esti mare si tare in oras……

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.