A murit fostul comandant al centrului militar din Cincu

Fostul comandant al Centrului Național de Instruire Întrunită „Getica”, Cătălin Ticulescu a trecut la cele veșnice, sâmbătă, la numai 50 de ani. Tristul anunț a fost făcut de ministrul Apărării, Nicolae Ciucă.
„Un om căruia i se putea citi bunătatea în privire, un om cu un caracter unic, un militar deosebit, un camarad de nădejde. Cătălin a plecat dintre noi mult prea devreme! Un ofițer foarte bine pregătit, cu experiența misiunilor în teatrele de operații, generalul Ticulescu a absolvit Colegiul de Comandă şi Stat Major al Forțelor Terestre ale SUA, al Facultății de Comandă şi Stat major, avea o diplomă de master în Securitate şi Apărare Națională, UNAp, absolvent al Cursului de infanterie pentru ofițeri de infanterie marină ai SUA, precum și multe alte cursuri de pregătire de specialitate.

Sunt alături de familia îndoliată, căreia îi transmit sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis ministrul Apărării.

Generalul de brigadă Ionică-Cătălin Ticulescu a fost împuternicit comandant al Centrului Naţional de Instruire Întrunită „GETICA” în 2017, iar din 2018 până în 2020 a fost comandantul centrului. În 2019 a fost decorat de președintele României, Klaus Iohannis.
Dumnezeu să-l odihnească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.