Dumitru Flucuș, favorit pentru un loc eligibil în Parlamentul României

În ultimii ani au fost mai multe voci din rândul aleșilor  liberali din Țara Făgărașului care au pus presiune ca cei care vor fi puși pe listele pentru Parlamentare să nu mai fie propuși de la nivel național, ci din teritoriu. Astfel că de la nivel județean s-a decis ca Țara Făgărașului să-și aleagă reprezentantul pentru lista candidaților pentru Parlamentul României.

În acest context, la sediul PNL din Făgăraș s-au întâlnit ieri, 18 primari din Țara Făgărașului și din zona Rupea. Aceștia au fost nevoiți să aleagă care din  cei doi candidați din zona noastră, respectiv Dumitru Flucuș, actualul primar al comunei Șinca Nouă și Mara Mareș, deputat de Brașov,  va fi poziționat pe un loc eligibil, pentru alegerile parlamentare.

Din totalul de 18 voturi, 11 a primit Dumitru Flucuș și 7 Mara Mareș.  Totuși, joi, 15 octombrie se va decide ordinea pe județ a candidaților liberali.

În cazul în care Dumitru Flucuș va ajunge în Parlament, în comuna Șinca Nouă se vor organiza alegeri pentru desemnarea unui alt primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.