Prefectul Brașovului: Scenariul roșu la Colegiul „Radu Negru” din Făgăraș

Prefectul județului Brașov a convocat o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), joi dimineața, anunța instituția condusă de Mihai Cătălin Văsii. Întrunirea a avut loc pentru dezbaterea și votarea propunerii Consiliului de Administrație al Colegiului Național „Radu Negru” Făgăraș de trecere a în scenariul roșu de funcționare.
Propunere a fost avizată favorabil, în prealabil, de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Brașov și de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ), după ce, miercuri, s-au înregistrat trei cazuri confirmate de COVID-19 în rândul elevilor și a 38 de contacți direcți ai acestora, tot elevi, aflați acum în carantină la domiciliu.
„Cu unanimitate de voturi, membrii CJSU au aprobat propunerea, adoptând Hotărârea nr. 25/08.10.2020, ce prevede trecerea Colegiului Național „Radu Negru” Făgăraș la scenariul roșu de funcționare pentru o perioadă de 14 zile. Hotărârea intră în vigoare la data emiterii”, se arată în comunicatul Instituției Prefectului Județului Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.