Cazuri de COVID-19 și în școlile din Făgăraș

Numărul persoanelor confirmate cu COVID-19 crește și în Țara Făgărașului. Ieri și noul primar al Victoriei, Camelia Bertea, a anunțat pe contul de facebook că a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus.

Vă mulțumim din nou pentru toată încrederea pe care ne-ați acordat-o. Suntem pregătiți și doritori să începem munca asiduă pentru prezentul și viitorul orașului. Viața este însă imprevizibilă uneori și acum avem un mic hop de trecut. Din păcate, azi am fost confirmată pozitiv cu coronavirus. Este o veste neașteptată și vine o perioadă grea, care însă va trece. Vă asigurăm că facem toate demersurile legale pentru a nu întârzia prea mult învestirea în funcțiile în care ne-ați trimis. Rămânem concentrați și pregătiți să ne punem în slujba voastră!“, a scris Camelia Bertea, pe facebook.

De asemenea, potrivit DSP Brașov, la punctul de lucru de la Făgăraș al direcției, în săptămâna 21-27.09.2020, în Țara Făgărașului, au fost înregistrate 37 persoane confirmate pozitiv la infecția Covid-19. Potrivit acestei informări, s-au înregistrat cazuri și în școli, atât la personalul didactic, cât și la elevi.

Având în vedere respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului în unitățile de învățământ, nu au fost identificați contacti direcți ai cazurilor confirmate, iar clasele respective continuă cursurile on-line.“, se arată în informarea făcută. În plus, reprezentanții DSP din Făgăraș spun că nu există motive de panică în școli, pentru că toate măsurile de distanțarea sunt respectate iar cazurile înregistrate au fost izolate, precizând de asemenea că starea de sănătate a acestora este bună.

RECOMANDARI1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RECOMANDARI2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RECOMANDARI3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RECOMANDARI4

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.