„Drumul spre acasă“ – 110 ani de la nașterea Părintelui Arsenie Boca

Cu ocazia împlinirii a 110 ani de la nașterea Părintelui Arsenie Boca, editura făgărășeană Agaton, cea care a publicat primele mărturii din țară despre cel numit „Sfântul Ardealului”, a pregătit o expoziție de fotografie.

afis„În pribegia lui pe acest pământ, Părintele a fost un bun exemplu de următor al lui Hristos și un înainte-mergător pentru generațiile care l-au urmat. Peste tot pe unde a trecut, venerat sau pe nedrept hulit, Sfântul Ardealului și al Țării Făgărașului a sfințit locul cu prezența sa impunătoare și plină de har. Urmele lăsate de Părintele în piatră, în inimi și în conștiințele oamenilor sunt adânci și grăitoare. Pentru Editura Agaton, Părintele Arsenie Boca rămâne pururea un bogat izvor de harnică înțelepciune și prețioasă inspirație, drept care, cu această ocazie organizăm la sediul nostru o expoziție de fotografie din arhivele noastre, în care îl putem însoți pe Părintele în călătoria sa de acasă, de la dealul Bujoara din Vața de Sus, pe Cărarea Împărăției, până la întoarcerea sa Acasă, la Dumnezeu.” – au anunțat organizatorii.

Expoziția a fost deschisă marți, 29 septembrie, data nașterii marelui duhovnic, și va rămâne accesibilă până în 28 noiembrie, ziua mutării sale la cele veșnice. Intrarea este liberă și se face prin Librăria Fereastra Sâmbetei, de luni până vineri în timpul programului (între orele 10-17).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.