De astăzi, locuitorii din zona Făgăraşului care au nevoie de unele documente pentru maşini nu mai trebuie să meargă până la Braşov

Prefectura Braşov a anunţat că începând din data de 22 septembrie,  Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Braşov va organiza, la sediul secundar de lucru din municipiul Făgăraş, str. Doamna Stanca nr. 28 (foto), preluarea a documentelor necesare operaţiunilor de înmatriculare/ transcriere/ duplicat certificat de înmatriculare/ radiere/ autorizare provizorie a vehiculelor, precum şi de eliberare a plăcuţelor cu numere de înmatriculare definitive sau provizorii.
Conform sursei amintite, preluarea documentelor se va face în zilele de marţi, între orele 10.00-13.00, şi joi, între orele 09.00-13.00.
„Tarifele aferente emiterii certificatelor de înmatriculare şi a autorizaţiilor provizorii se încasează în contul: RO94RNCB0082000367331018 prin virament, prin mijloace de plată online, cu mandat poştal, precum şi prin alte mijloace de plată stabilite prin acte normative în vigoare”, a mai anunţat Prefectura Braşov.

The specified slider is trashed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.