„Făgărașul, pe primul loc!“, cu o echipă de tineri, oameni noi pe scena politică

Partidul Mișcarea Populară Făgăraș are convingerea că există oameni extraordinari în oamenii obișnuiți, astfel încât propune pentru Consiliul Local Făgăraș persoane noi, în viața politică. Echipa PMP Făgăraș își dorește să pună umărul la dezvoltarea comunității făgărășene prin susținerea amplelor proiecte de modernizare, începute de actuala administrație locală, condusă de primarul Gheorghe Sucaciu. Dezvoltarea turismului, atragerea investițiilor private, crearea unor locuri de muncă bine plătite, modernizarea infrastructurii rutiere și servicii medicale de cea mai bună calitate, sunt câteva din obiectivele echipei de pe lista de priorități. 

Organizația PMP Făgăraș a decis să participe la alegerile locale din 27 Septembrie 2020, pe lista consiliului local cu oameni noi pe scena politică făgărășeană, care vor sa construiască pentru comunitatea noastră, sprijinind proiectele începute de primarul Făgărașului Gheorghe Sucaciu și susținând candidatul independent d-na Mariana Câju la președinția consiliului județean Brașov.

În rândurile ce urmează, vă prezentăm o parte din echipa PMP Făgăraș, oameni tineri, implicați în societate și cu viziune pentru dezvoltarea municipiului nostru.

Primul pe lista pentru Consiliu Local din partea acestui partid este Mircea Grecu a cărei poveste este spune el„ aceeași cu povestea a sute, sau poate chiar milioane de români“.

mircea grecuSunt Mircea Grecu și candidez la un post de consilier în Consiliul Local Făgăraș, pe listele P.M.P., din care, cu mândrie, fac parte.
Împreună cu ceilalți colegi din partid, ne alăturăm în această campanie, actualului edil, candidatul independent, Gheorghe Sucaciu.

Povestea mea este aceeași cu povestea a sute, sau poate chiar milioane de români. Dar să începem cu începutul și să vă spun câte ceva despre mine:
Sunt Făgărășean get-beget, am 42 de ani și la ora actuală lucrez ca agent de vânzări. După ce am ieșit de pe băncile liceului Industrial din Făgăraș – specialitatea Informatică, am început studiile universitare la facultatea Transilvania din Brașov. Din păcate, mirajul occidentului m-a făcut să întrerup studiile și am ales calea străinătății – Italia, Roma, pentru următorii 13 ani. Sunt căsătorit și începând din anul 2008,  familiei noastre i s-a alăturat și fiul nostru, Cristian. În anul 2013, m-am întors, împreună cu familia, în Făgăraș și am început reconstrucția pe meleagurile patriei, pe care mereu le-am prețuit și de care mi-a fost atât de dor.

Am urmărit constant, cu atenție, scena politică românească, chiar și în perioada cât am fost peste hotare. Mi-au plăcut mereu oamenii de valoare și acesta a fost și motivul pentru care m-am alăturat acestei campanii. Sunt la prima mea experiență politică și am acceptat această provocare ca urmare a invitației domnului Costel Mihai viceprimar al Brașovului și el un membru de baza al P. M. P.
Încetul cu încetul am realizat că în acest partid sunt mulți oameni profesioniști și proiecte îndrăznețe și bine gândite. Toate aceste aspecte mi-au dat imboldul necesar pentru a spune „DA”.

WhatsApp Image 2020-09-17 at 08.33.30Susțin continuitatea și implicit munca actualului primar, domnul Gheorghe Sucaciu. În cei aproape 8 ani de când m-am întors în România, am trecut prin doua administrații și văzând diferențele dintre prima și a doua pot spune cu capul sus că îmi plac realizările domnului Sucaciu. Proiectele în desfășurare, ale actualei administrații, sunt unele din cele mai reușite. Aș menționa aici semnarea unor contracte de finanțare de aproximativ 65 de milioane de euro, în infrastructură, restaurarea patrimoniului cultural, etc.

Dar să revenim la mine și la ceea ce îmi propun să fac pentru cetățenii orașului Făgăraș, în următorul mandat. În primul rând mă recomandă faptul că am fost și sunt un tip optimist și tenace și un adept al zicalei „bate fierul cât e cald”.
Traiul în Diaspora mi-a deschis ochii și am putut vedea cum funcționează lucrurile într-o administrație mult mai bine pusă la punct. Aș fi avut ocazia să critic vehement tot ceea ce se întâmplă în România, în raport cu Italia, dar am ales calea constructivă și anume să mă folosesc de experiența și de cunoștințele dobândite pentru a aduce un plus orașului meu de baștină și implicit Țării Făgărașului.
Un alt atu îl reprezintă experiența ca agent de vânzări, domeniu în care mi-am folosit la scară largă, abilitățile de comunicare și implicit diplomația, lucru esențial pentru a fi un bun politician.

Îmi place faptul ca P.M.P. susține candidaturile tinerilor veniți din Diaspora, cum este și cazul meu, la fel cum îmi plac și alte puncte din agendă, precum susținerea turismului, a dezvoltării afacerilor, atragerea de investitori, etc.

Punctele principale din propria-mi agendă sunt educația și creșterea puterii de angajare.

Eu am o vorbă: nu vom avea niciodată realizări notabile, atâta timp cât nu vom investi în educație. De aici, de jos vreau să începem și cărămidă cu cărămidă să ne construim viitoarele proiecte, căci fără educație nu există viitor!

Un alt proiect de pe agenda mea, este creșterea puterii de angajare. O spun din experiență proprie, eu fiind unul din cei care, în lipsa unui orizont clar, am avut de suferit la reîntoarcerea mea acasă. Lipsa perspectivei, pentru tinerii români ieșiți de pe băncile școlii, este una din marile metehne ale României post ’89. Când m-am întors din Italia, mi-a fost extrem de greu să mă integrez cu succes într-un oraș precum Făgărașul. Aș vrea ca fiul meu și toți ceilalți tineri să nu fie nevoiți să treacă prin ce am trecut noi și să aibă parte de o educație de calitate și de o perspectivă viabilă în viață.

Acesta este Făgărașul pe care îl visez și visele urmate cu perseverență și cu multă muncă, pot deveni realitate. O sa fiu implicat total și voi lăsa faptele să vorbească pentru mine în cei 4 ani de mandat.

Acordați-mi încrederea dumneavoastră și haideți să purcedem împreună în această călătorie!

Semnat: Mircea Grecu, un om plecat dintre OAMENI, pentru OAMENI!“.

Pe locul doi, pe lista candidaților pentru Consiliul Local este Adrian Bărbuțiu. După 9 ani petrecuți peste hotare, Adrian Bărbuțiu este la prima experiență în politica locală.

adrian barbutiu„Mă numesc Adrian Bărbuțiu, sunt căsătorit și am un copil. La vârsta de 40 de ani am decis sa intru în competiția pentru Consiliul Local Făgăraș și implicit în politică, fiind la prima experiență de acest fel.  De ce P.M.P.? De ce acum? Sunt întrebări pe care le primesc zilnic de la apropiați și la care o să dau un răspuns. Am considerat că Partidul Mișcarea Populară este singurul partid de dreapta la ora actuală care face o diferență clară între politica la nivel național și politica locală, lăsând libertatea membrilor săi să propună oameni care trăiesc viața de zi cu zi în acea comunitate. Pentru alegerile locale din 2020, P.M.P se prezintă în fața dumneavoastră cu o lista de 24 de candidați, oameni tineri și poate mai important, toți la prima experiență în politica locală și care împreună au hotărât să susțină continuitatea proiectelor începute acum 4 ani de actualul primar Gheorghe Sucaciu pe care îl vom sprijini în viitorul mandat. ACUM, pentru că după o experiență de 9 ani în Diaspora, jumătate într-o metropolă și jumătate într-o localitate similară Făgărașului, ca număr de locuitori, pot să ajut. Atragerea de investitori în orașul nostru este o prioritate și știu că implicarea mea va fi totală înțelegând ce înseamnă lipsa unor locuri de muncă decent retribuite. Spun asta pentru că, de 11 ani fac o naveta de 70 de kilometri zilnic! Îmi doresc ca potențialii investitori să vină la Făgăraș ca o consecință a dezvoltării infrastructurii, iar împreună cu Gheorghe Sucaciu știu că vom reuși.  Sănătatea este la fel de importantă pentru toți, iar investițiile începute la singurul spital din Țara Făgărașului trebuie să continue și chiar să accelereze. Educația este o altă prioritate pentru PMP atât la nivel național, cât și la nivel local. Sportul juvenil susținut din bugetul local cred că este o necesitate atât pentru sănătatea copiilor noștri, cât și pentru o viitoare reprezentare a Făgărașului la nivel național!

În încheiere, vă mulțumesc pentru timpul acordat și vă invit să votați Partidul Mișcarea Populară, poziția 1 pe buletinul de vot, la Consiliul Local Făgăraș. Dacă opțiunea dumneavoastră este alta, sper să fie cea înțeleaptă pentru binele comunității noastre.“, spune Adrian Bărbuțiu. 

mitran cristinelPe locul trei, pe lista candidaților la funcția de consilier local al Municipiului Făgăraș se află Cristinel Constantin Mitran. Acesta spune că știe foarte bine problemele făgărășenilor, prin natura meseriei lui, iar prin implicarea lui în viața politică își dorește un oraș european, cu o infrastructură bine pusă la punct, pentru a atrage cât mai mulți turiști.

Mă numesc Mitran Cristinel Constantin și am decis să candidez pentru funcția de consilier local în cadrul Primăriei Municipiului Făgăraș, din partea PMP, Partidul Mișcarea Populară. Împreună cu colegii mei, ne dorim să continuăm proiectele în desfășurare și cele care vor urma ale actualului primar, Gheorghe Sucaciu, pe care îl sprijinim.
Sunt angajat al SC RCS-RDS din 1995 și sunt tehnician rețele de telecomunicații.
Am practicat JUDO ca sport de performanță. Sunt multiplu campion național având onoarea de a lupta pentru Făgăraș și același lucru voi face dacă voi fi ales – voi lupta pentru ca orașul meu să fie un oraș european, cu o infrastructură bine pusă la punct și pentru a atrage cât mai mulți turiști la Făgăraș.
Sunt în fiecare zi pe teren, în toate cartierele și în casele făgărășenilor. Prin natura muncii mele sunt și voi fi la curent cu problemele reale din orașul nostru.
Acordați-ne încrederea dumneavoastră și votați PMP, poziția 1 pe buletinul de vot, la Consiliul Local Făgăraș.
VĂ MULȚUMESC!“,
spune Cristinel Mitran.

ciltea raduUn alt tânăr de pe lista de candidați la Consiliul Local Făgăraș este Radu Cîlțea. Licențiat în drept, dar pasionat de tehnologie și inovație, Radu a ales să se implice în politică pentru continuarea proiectelor importante pentru Făgăraș.

„Numele meu este Radu Cîlţea, locuiesc în Făgăraș – oraș natal, am 35 de ani, o soție minunată și o fetiță deosebită. Am fost elev al Colegiului Național Radu Negru, sunt licențiat în drept, titular al unei întreprinderi individuale cu specializare în servicii online și lucrez ca programator producție.

Deși am studiat dreptul, pasiunea pentru tehnologie și inovație au triumfat în asemenea măsură încât m-am reprofilat pe business în mediul online. Nu sunt sociabil din fire, aspect ce contribuie la anonimitatea mea, dar cei ce mă cunosc m-ar descrie ca fiind ahtiat după tehnologie, obsedat de ordine și nestânjenit în căutarea perfecțiunii, atât în oameni cât și în lucruri.

Politica nu mă pasionează deloc dar – asemenea celorlalți colegi de partid – văd postul de consilier local ca pe o oportunitate de a susține continuitatea celor mai vizibile și benefice schimbări aduse municipiului, de-a lungul ultimelor mandate.

Alături de primarul Gheorghe Sucaciu, doresc să contribui prin orice mijloace posibile, legale și transparente, la transformarea Făgărașului într-un mediu prosper, în care merită să te naști, să copilărești, să te dezvolți personal și profesional, să trăiești și să te pensionezi. Iar atunci când viața te trimite pe alte meleaguri, să poți spune oricui, cu mândrie:

„Am fost acolo… și vreau să mă întorc!”

Votați Partidul Mișcarea Populară, poziția 1 pe buletinul de vot, pentru Consiliul Local Făgăraș.“, spune Radu Cîlțea.

Ciprian Bogdan Popa este un alt tânăr făgărășean care face parte din echipa PMP Făgăraș. Ciprian crede că această echipă tânără și frumoasă, formată la PMP Făgăraș, va aduce schimbări esențiale pentru făgărășeni.

popa ciprianMă numesc Popa Ciprian Bogdan și sunt fericitul tătic a doua minunății de fete: Ana Maria și Iris Ecaterina.
Locuiesc în municipiului Făgăraș de 38 de ani și practic meseria de frizer de peste 20 ani.
În tot acest timp, datorită meseriei mele, pot spune că mi-au trecut prin mâini, cel puțin o dată, aproape toți locuitorii orașului nostru.
Astfel, am ascultat toate neajunsurile cetățeanului de rând și de aceea am ales să intru în politică sau sa încerc să candidez la funcția de consilier al municipiului Făgăraș, din partea partidului Mișcarea Populară (PMP) alături de alți oameni ca și mine care nu au avut tangențe cu politica până acum.
Cred că împreună avem puterea de a avea un oraș frumos din toate punctele de vedere prin susținerea actualului primar al municipiului – Gheorghe Sucaciu.
Suntem o echipă frumoasă în care chiar cred și sunt sigur că vom aduce schimbări esențiale pentru noi și pentru copiii noștri! Suntem poziția nr 1 pe buletinul de vot la alegerile Consiliului local Făgăraș.

Votați-ne și nu vă vom dezamăgi!“, spune Ciprian Bogdan Popa.

Sinea FlorinUn alt făgărășean care a decis să se implice în viața publică este Florin Sinea. Crede cu tărie că alături de echipa P.M.P pentru Consiliul Local și împreună cu domnul Gheorghe Sucaciu, candidatul independent pe care îl susține, pentru funcția de primar,  în viitori 4 ani, poate aduce un plus de valoare Făgărașului, prin susținerea unor proiecte de dezvoltare importante. 

Mă numesc Sinea Florin și candidez pentru un loc în Consiliul Local Făgăraș din partea Partidului Mișcarea Populară.
Sunt făgărășean, am 45 ani, sunt căsătorit și tatăl a doi copii, un băiat de 11 ani și o fetiță de 9 ani.
În momentul de față, conduc o mică afacere de familie, activitate ce îmi oferă posibilitatea de a interacționa cu foarte mulți cetățeni ai municipiului nostru.
Știu că sunt foarte multe lucruri de făcut în Făgăraș, motiv pentru care am hotărât să intru prima dată în politică, la vârsta în care consider că dețin maturitatea și experiența necesare pentru a contribui la dezvoltarea comunității noastre.
Alături de echipa P.M.P pentru Consiliul Local și împreună cu domnul Gheorghe Sucaciu, candidatul independent pe care îl susținem pentru funcția de primar, credem cu tărie că în viitori 4 ani putem aduce un plus de valoare Făgărașului, prin susținerea unor proiecte de dezvoltare a mediului de afaceri, creșterea potențialului turistic sau modernizarea infrastructurii de educație și sănătate.
Votați poziția 1, pe buletinele de vot,
Partidul Mișcarea Populara, pentru un Făgăraș european !“, spune Florin Sinea.

Material comandat de PMP, Organizația județeană Brașov

Executat de PRESAMFAG 2017 SRL

Cod mandatar financiar :21200020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.