Sub influența alcoolului și fără permis, depistat de polițiști între Hârseni și Ileni

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție  Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 08 septembrie 2020, în jurul orei 23.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 45 ani, care conducea un autovehicul pe DJ104B, între localitățile Hârseni și Ileni, județul Brașov.

    Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,52 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În continuarea cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul  este cercetat într-o altă cauză penală pentru săvârșirea unei alte infracțiuni la regimul rutier, respectiv ”părăsirea locului accidentului sau modificarea și ștergerea urmelor acestuia”.

Ca urmare a probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

The specified slider is trashed.

    Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.