Varianta Ocolitoare a Municipiului Făgăraș, scoasă la licitație

Autoritățile locale au anunțat în această dimineață că s-a început procedura de scoatere la licitație a Variantei Ocolitoare a municipiului Făgăraș. Asta după ce în luna martie a acestui an, varianta ocolitoare a fost preluată de Primăria Făgăraș. Potrivit primarului Făgărașului, Gheorghe Sucaciu, în tot acest timp a fost necesar ca toată documentația să fie actualizată.

În luna martie, am reușit să o preluăm de la CNAIR, pentru a o moderniza. Deoarece erau mai vechi de 2 ani, atât documentația, cât și cele 17 avize aferente au fost actualizate. Procedura a durat mai mult decât am prevăzut, deoarece în aceeași lună au apărut problemele create de epidemie, care au forțat autoritățile din toată țara să își schimbe prioritățile.

Acum, documentele au fost încărcate de către colegii mei din Primăria Făgăraș în platforma publică de achiziții publice (SICAP). Acestea sunt verificate, în această perioadă, de Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP). După ce documentația va fi publicată pe platformă, firmele doritoare vor putea depune ofertele.“, a scris pe pagina de socializarea Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului. 

foto: arhiva

The specified slider is trashed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.