A fost predat amplasamentul pentru modernizarea drumului ce duce la Luța și Ludișor

De săptămâna viitoare încep lucrările de modernizare a drumului  care duce la Luța și Ludișor. Acest lucru a fost declarat ieri de primarul comunei Beclean, după acțiunea de predare a amplasamentului pentru drumul județean 109, tronsonul cuprins între km 3+285- km 3+840. la fața locului au fost prezenți reprezentanți ai Consiliului Județean Brașov, instituție care realizează această investiție, reprezentanți ai constructorului, dar și rețeliștii și reprezentanți ai autorităților locale, pe teritoriul cărora se realizează investiția.

IMG-20200908-WA0022Pot spune fără falsă modestie că pentru cetățenii satului Luța, cel puțin, este un moment istoric, pentru că s-a reușit după 30 de ani de promisiuni să predăm amplasamentul către constructor, avem autorizație de construcție. De luni o să înceapă efectiv șantierul, pentru drumul de la Luța, care începe la Beclean, trece prin Luța și merge spre Ludișor. Am fost pe teren împreună cu reprezentanții Consiliului Județean, domnul administrator Daniel Grigoraș, care a muncit mult împreună cu colegii din Consiliul Județean, alături de noi și sub directă îndrumare a domnului președinte Adrian Veștea și am ajuns să putem să predăm amplasamentul. Au fost prezenți din partea constructorului, domnul director Emil Radu, au fost rețeliștii prezenți și cu toții am fost la fața locului pentru predarea amplasamentului“, ne-a spus Claudiu Motrescu, primarul comunei Beclean.

Lucrarea este finanțată de Consiliul Județean Brașov și cuprinde modernizarea si reabilitarea drumului judetean, în lungime de peste 9 km care leagă localităţile Beclean –Luţa – Ludişor – Voivodeni, reabilitarea unui pod si construirea a două poduri noi.

The specified slider is trashed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.