Avertizare de furtuni pentru județul Brașov, din această seară

Administrația Națională de Meteorologie a emis două avertizări, cod galben și cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, care vor fi în vigoare de joi, ora 21.00 până vineri la ora 23.00.
Conform meteorologilor, în intervalul menționat, va fi cod galben de vreme instabilă în Muntenia, Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei și sud-estul Transilvaniei.

În intervalul mai sus-menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 25…35 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.
De asemenea, începând cu noaptea de joi spre vineri (3/ 4 septembrie) și pe parcursul zilei de vineri (4 septembrie), îndeosebi în jumătatea de est a țării, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină.

The specified slider is trashed.

Acest cod portocaliu de vreme rea va afecta județele Călărași, Ialomița, Brăila, Buzău, precum și zona de munte a județelor Vrancea, Prahova, Brașov, Covasna și Dâmbovița, unde instabilitatea atmosferică va fi accentuată, iar cantitățile de apă, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depăși 50…70 l/mp.
Informarea meteorologică va expira, vineri, 4 septembrie, la ora 23.00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.