Accident grav între Mândra și Șercaia. Doi copii și doi adulți, transportați la spital

Actualizare

,, Un bărbat în vârstă de 66 ani din județul Neamț, care conducea un autoturism pe DN1, la km. 225+700m, la ieșire din localitatea Șercaia spre Făgăraș, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit parapetul metalic aflat pe marginea părții carosabile.
În urma impactului au rezultat două victime care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.
Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune solutie legala la finalizarea anchetei”, ne-a spus Comisar de poliție Alina Maria Ivan, purt de cuv al IPJ BRAȘOV.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Accident grav în această dimineață, în jurul orei 5.40, pe DN1, între Mândra și Șercaia.

IMG-20200829-WA0005„La ora 05.40 am fost anuntati de producerea unui eveniment rutier pe DN1 intre localitatile Sercaia si Mândra, un autoturism a intrat intr-un parapet. In autoturism se aflau 5 persoane, trei adulti si doi copii.

La fata locului s-au deplasat un echipaj cu apa si spumă, doua echipaje SMURD si doua ambulante SAJ.

S-a intervenit pentru acordarea asistentei medicale la fata locului, iar doi dintre adulti si cei doi copii au fost transportati la spital.

Unul dintre adulti este in stare gravă, acesta suferind un traumatism cranio cerebral sever. Barbatul era inconstient si a fost intubat.“, ne-a transmis mr. Ciprian Sfreja, purt. de cuv. al ISU Brașov.

foto: ISU Brașov

IMG-20200829-WA0004

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *