Se caută fonduri pentru modernizarea Căminului din Lisa

În comuna Lisa  mai sunt foarte multe lucruri de realizat. De la lucrări care au fost lăsate în paragină de ani buni, clădiri unde nu s-au făcut investițiile necesare sau infrastructură precară. Și pentru că bugetul primăriei este destul de restrâns pentru investiții, autoritățile locale au apelat la  fonduri externe. Pentru modernizarea Căminului Cultural , autoritățile locale au depus un proiect pentru a obține fonduri europene. Din păcate, deși a fost eligibil, nu au mai fost fonduri necesare.

Căminul a beneficiat de reparații de-a lungul timpului, însă au fost doar mici investiții din bugetul local și care nu oferă localnicilor confort și utilitate la cote maxime.

Da, am depus un proiect pentru obținere de fonduri europene. A fost eligibil, dar nefinanțabil, pentru că s-au terminat banii; cam 560.000 de euro, era proiectul pentru căminul din Lisa. Normal după ce se termină licitațiile și rămân bani, intră pe rând celelalte proiecte, care au fost sub linie. Nu s-a întâmplat nimic până acum. Așteptăm să vedem ce se întâmplă, pentru că nicicum nu îți vine să îl scoți de acolo, să îl bagi în alt program, pentru că poate intrai la finanțare și pierzi.“, ne-a spus Gheorghe Moga, primarul comunei Lisa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.