Au demarat lucrările de modernizare a străzii Negoiu. Traficul este restricționat

Așa cum au anunțat autoritățile, pe strada Negoiu din Făgăraș au demarat astăzi lucrările de modernizare. Astfel că traficul este restricționat pe tronsonul cuprins între  intersecția cu strada Nicolae Bălcescu și strada Morii. Această lucrare face parte dintr-un proiect finanțat prin PNDL, dar și din bugetul local și prevede modernizare a 33 de străzi din municipiul Făgăraș, în lungime totală de 17,8 km.

Am venit pe șantier să văd cum se lucrează. De fapt, noi vom monitoriza tot acest șantier și din punct de vedere al recuperării materialului și aici vorbim de piatra cubică, care este pe strada Negoiu. Acest material îl vom depozita și îl vom refolosi în cadrul altor proiecte sau vom avea noi lucrări de amenajare a zonei centrale și istorice. Șantierul a început așa cum vedeți și se lucrează fără prea mult deranj, lucrăm pe toată platforma drumului. Se închide drumul pe tronsoane, pentru ca firma să aibă progrese mari și să realizeze lucrarea de infrastructură în cel mai scurt timp“, ne-a declarat Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

negoiu5Concomitent cu această modernizare, sunt executate și alte proiecte privind introducerea cablurilor în subteran, dar și intervențiile distribuitorilor de utilități.

„Tot pe acestă stradă mai avem un alt proiect de a introduce toate cablurile aeriene în subteran. Aceste lucrări merg concomitent și se integrează pentru ca la sfârșitul lucrării de modernizare, să nu mai fie nevoie să fie făcute intervenții de către cei de la Apă Canal, Electrica, Gaz“, ne-a mai spus Gheorghe Sucaciu.

De asemenea, urmează să înceapă lucrările și pe strada Luncii din cartierul Combinat.  Tot în cadrul acestui proiect vor fi executate lucrări pe străzile: Șoseaua Hurezului, 13 Decembrie (alimentară), Octavian Paler, artera Combinatului (I și II), Plopului (tronsoanele 1, 2 și 3), Anton Pann, Luncii (I și II), Strungului + Oxigenului (tronsoanele 1 și 2), Cvartal colonie Combinat ((tronsoanele 1 – 8), Crinului, Brândușelor, Bujorului, Crizantemelor, Lalelelor (tronsoanele 1 și 2), Lăcrămioarelor, Magnoliei (tronsoanele 1 și 2), Garoafelor, Ghioceilor, Gladiolelor, Narciselor, Nuferilor, Panseluțelor (intersecțiile cu – str. Narciselor – strada Magnoliei; – str. Narciselor – fundătură Magnoliei; – fundătură Magnoliei – fundătură Gladiolelor, Bujorului, Zorelelor ), Mălinului, Macului, Toporașilor, Trandafirilor (I, II și III ), Zorelelor, Cvartal Narciselor – cimitirul ortodox (tronsoanele 1, 2 și 3).

negoiu2 negoiu3 negoiu4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.