S-a stins din viață la doar 39 de ani

Moartea fulgerătoare a unui polițist din cadrul Poliției Orașului Victoria a adus multă durere și printre colegii acestuia. Inspectoratul de Poliție Județean a ținut să-i aducă și pe această cale un ultim omagiu.

„Inspectoratul de Poliție Județean Brașov deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la data de 11 august 2020, a colegului nostru, agent șef de poliție Sirițeanu Marius-Nicolae, în vârstă de 39 ani, din cadrul Poliției Orașului Victoria.

          Agentul șef de poliție Sirițeanu Marius-Nicolae a absolvit în anul 1999 școala de subofițeri, profil poliție, fiind repartizat să desfășoare activități în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov încă de la începutul profesiei de polițist.

De-a lungul carierei, colegul nostru a îndeplinit activități în domeniul ordinii publice și poliție rutieră, iar din anul 2008 și până în prezent, a activat în rândul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Victoria.

Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru instituția noastră.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!“

Se pare că bărbatul a suferit un accident vascular cerebral.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.