Pregătiri pentru asfaltarea drumului de la Luța

Satul Luța, se află în apropiere de Făgăraș, din DN1, de la Beclean mai sunt doar câțiva km până în această frumoasă localitate, parcă lăsată de ani buni în uitare de autorități. Sătenii de aici au cerut în repetate rânduri ajutor celor care îi conduc pentru a le repara și lor măcar drumul până în sat. În ultimii ani s-au făcut pași importanți iar până la începerea lucrării propriu-zise de asfaltare nu mai e mult. Conducerea Primăriei Beclean împreună cu constructorul și firmele de utilități a venit ieri pe teren pentru a stabili concret care sunt pașii ce vor urma pentru a identifica rețelele din intravilan și extravilan, în vederea începerii lucrărilor.

motrescu1„Lucrurile sunt în direcția bună, în scurt timp vom începe șantierul la drumul județean 109, cu eforturile conjugate ale Consiliului Județean, cu acordul nostru. I-am notificat  pe rețeliștii de apă și gaz și s-au prezentat și împreună cu constructorul s-au identificat rețele de gaz și de apă în vederea predării amplasamentului“, ne-a spus Claudiu Motrescu, primarul com. Beclean.

Lucrarea este finanțată de Consiliul Județean Brașov și cuprinde modernizarea si reabilitarea drumului judetean, în lungime de peste 9 km care leagă localităţile Beclean –Luţa – Ludişor – Voivodeni, reabilitarea unui pod si construirea a două poduri noi. În zonele extravilane, drumul este pietruit, iar în intravilanul localităţilor Luţa, Ludişor şi Voivodeni artera este asfaltată. Valoarea totala estimată este de aproximativ 22 de milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.