START VOT în cadrul procesului de bugetare participativă 2020.

Perioada pentru analizarea proiectelor din cadrul procesului de bugetare participativă s-a încheiat în 26 iulie și începând de astăzi, 27 iulie, pot fi votate pe platforma dedicată – https://bp.primaria-fagaras.ro, anunță reprezentanții Primăriei Făgăraș, printr-un comunicat de presă. 

31 de proiecte, din cele 39 înscrise, au fost declarate eligibile de către comisia tehnică din cadrul Primăriei. Inițiatorilor le revine sarcina de a le promova intens în următoare 30 de zile, astfel încât să obțină cât mai multe voturi.

Proiectele care vizează dezvoltarea municipiului pot fi votate până în 28 august de către toți cei care locuiesc, muncesc sau studiază în Făgăraș, cu vârsta împlinită de 18 ani.

Fiecare cetățean are 5 voturi disponibile, câte unul pentru fiecare dintre domeniile:
• Alei, trotuare şi zone pietonale
• Mobilitate, accesibilitate şi siguranţa circulaţiei
• Spații verzi și locuri de joacă
• Infrastructură educațională, culturală și de sănătate
• Oraşul digital

Proccesul de votare se desfășoară pe platforma https://bp.primaria-fagaras.ro, după ce vă creați un cont sau după ce vă autentificați (dacă aveți deja un cont).

Proiectele câștigătoare vor fi finanțate cu maximum 71.550 de lei fiecare, urmând să fie implementate de către Primăria Făgăraș în cel mult 12 luni, începând din 4 septembrie 2020.

Bugetul total alocat procesului de bugetare participativă este de 500.000 de lei.

Succes tuturor inițiatorilor!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.