Și-a pus capăt zilelor

Echipele de intervenție au fost solicitate în după-amiaza zilei de ieri, după ce o făgărășeancă de 50 de ani a decis să-și încheie socotelile cu viața. Se pare că femeia avea probleme de sănătate. Aceasta a fost găsită în stare de inconștiență în imobilul în care locuia.

La data de 08 iulie 2020, în jurul orei 16.00, Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că într-un imobil situat pe raza municipiului Făgăraș, jud. Brașov, se află o persoană, de sex feminin, în stare de inconștiență.
Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul persoanei, ulterior, cadavrul a fost ridicat și transportat spital în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.
În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.“,, ne-a declarat agent de pol. Nadia Olaru, purt. de cuv. al IPJ Brașov. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *