Nelu Tătaru: S-a decis la nivelul Grupului Tehnic să amânăm cea de-a patra etapă de relaxare

Recomandările experților sunt de a amâna noile măsuri de relaxare anunțate pentru 1 iulie, din cauza numărului mare de noi infectări cu COVID-19, a anunțat la Digi24 ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

„S-a evaluat tot ce a însemnat ultimele două săptămâni, în care am avut o creștere a numărului de cazuri noi, în care au crescut cazurile în terapie intensivă, a crescut numărul de decese. Recomandările specialiștilor din Grupul Tehnico-Științific sunt de a amâna noile măsuri de relaxare pe care le aveam pentru 1 iulie. Urmărim zilnic și săptămâna care urmează, evoluția numărului de cazuri, evoluția cazurilor de la terapie intensivă, evoluția deceselor și respectarea normelor de precauție, reguli de igienă, distanțarea fizică”, a spus Tătaru la Digi24.

Un comentariu la „Nelu Tătaru: S-a decis la nivelul Grupului Tehnic să amânăm cea de-a patra etapă de relaxare

  • iunie 30, 2020 la 5:26 am
    Permalink

    Cine este acel “GRUP TEHNIC”,cine ii permite sa dispuna dupa bunul lui plac,de vietile noastre?Hoarda de hoti de la putere chefuieste pe unde vor ei,cu sutele de indivizi,nu respecta legea,nu poarta masca “OBLIGATORIE”,FURA MILIARDELE DE EURO,pentru sufletele lor,iar noi prostii ascultam de tampeniile unui sas si aberatiile unui BOU!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.