Un alt făgărășean, încarcerat pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj

catuseLa data de 25 iunie 2020, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș- Biroul de Investigații Criminale au depistat pe raza municipiului Făgăraș, jud. Brașov, un bărbat, în vârstă de 42 ani, pe numele căruia Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de “șantaj”.

 

Bărbatul, care nu era urmărit național, a fost depus în Penitenciarul Codlea, ne-a transmis purt. de cuv. al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.Reamintim că ieri IPJ Brașov ne-a transmis că alți cinci făgărășeni au ajuns la închisoare, în urma mandatelor de executare a pedepsei, emise de Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov. Potrivit comunicatului primit este vorba de:

  • un bărbat, în vârstă de 41 ani, pe numele căruia Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 4 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.
  • un bărbat, în vârstă de 32 ani, pe numele căruia Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risccomplicitate la trafic internațional de droguri de risc.
  • un bărbat, în vârstă de 33 ani, pe numele căruia Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 8 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.
  • un bărbat, în vârstă de 38 ani, pe numele căruia Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 5 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și trafic de persoane.
  • un bărbat, în vârstă de 36 ani, pe numele căruia Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Bărbații, care nu erau urmăriți național, au fost depuși în Penitenciarul Codlea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.