Modernizarea drumurilor, pe ultima sută de metri

Lucrările de asfaltare din comuna Lisa sunt în plină desfășurare sau unele aproape de finalizare. Prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, autoritățile locale au depus în anul 2017, șase proiecte de finanțare, iar pentru patru a venit răspuns favorabil de finanțare  Astfel că două din proiecte vizează modernizarea mai multor drumuri din satele comunei, dar și a drumului care, speră aleșii locali, să relanseze turismul în zonă. Este vorba de DC75A, drum care leagă satul Lisa de zona turistică Plaiul Lisei.

Lucrările la modernizarea acestui drum au început în luna iunie și sunt finalizate în procent de 90%. Partea de extravilan a DC75A este finalizată, a fost turnat stratul de uzură, au fost făcute acostamentele.. Sunt mulțumit de lucrări și chiar zilnic, cât timp s-a lucrat aici, am fost să urmăresc lucrarea.“, ne-a declarat Gheorghe Moga, primarul comunei Lisa.

În ceea ce privește cel de-al doilea proiect privind modernizarea ulițelor din comună, proiect intitulat „Modernizare drumuri de interes local în comuna Lisa“, în valoare de 5 milioane de lei, lucrările sunt în grafic și în acest proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.