„Avem două soluții: ori să stăm să zicem că nu avem bani, ori să încercăm să facem lucrările în regie proprie“

Banii tot mai puțini la bugetul local i-au determinat pe aleșii comunei Comăna să caute soluții, pentru a interveni prompt în soluționarea problemelor administrative și nu să se plângă că nu sunt bani și nu se poate face nimic. Astfel că și-au utilat parcul auto al comunei cu aproape toate utilajele necesare unei bune gospodăriri. Ultima achiziție, care a ajuns astăzi la Comăna de Jos, este o nacelă, utilaj care va fi folosit la intervențiile de la iluminatul public, în special. 

Autoritățile locale din Comăna și-au echipat parcul auto cu tot ce este necesar pentru a interveni în regim propriu în satele comunei. În cadrul unui proiect cu fonduri europene, realizat prin Gal „Răsăritul Țării Făgărașului“, autoritățile locale au achiziționat o sărăriță pentru deszăpezire, o măturătoare cu picurător și o nacelă.  Astăzi, ultimul utilaj din cadrul proiectului a ajuns la Comăna.

Noi am avut, pe fonduri europene, un proiect prin Gal Răsăritul Țării Făgărașului și am achiziționat trei utilaje care ne sunt foarte utile pentru buna desfășurare a activităților. Astăzi a venit și ultimul  utilaj, o nacelă hidraulică, care ridică până la 12 metri și în cazul în care vom mai avea probleme la iluminatul public nu va mai trebui să plătim pe nimeni, pentru că vom interveni noi cu o persoana care va fi instruită în acest sens și o să facem noi și această treabă. În cadrul acestui proiect am mai cumpărat o sărăriță și o măturătoare. Am căutat  să avem cât mai multe utilaje cu care să ne putem face noi treaba în regie proprie și atunci le putem face și la niște costuri pe care ni le putem permite în limita prevederilor bugetare, pentru că din păcate, banii sunt tot mai puțini. Și atunci avem două soluții: ori să stăm să zicem că nu avem bani, ori să încercăm să le facem în regie proprie. Dar ca să le facem noi, trebuie să avem utilaje și pot să zic că parcul auto al nostru e aproape complet“, ne-a  declarat Viorel Grusea, primarul comunei Comăna.


Publicată de Viorel Grusea pe Joi, 11 iunie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.