APIA Braşov, către fermieri: Grăbiţi-vă cu cererile pentru subvenţii, urmează zile libere la primării

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) Braşov anunţă că data limită de depunere, fără penalităţi, a cererilor unice de plată aferente Campaniei 2020 este 15 iunie 2020. Încă din 6 aprilie, depunerea acestor cereri se poate face online, astfel că fermierii nu sunt nevoiţi să se deplaseze în municipiul reşedinţă de judeţ, scrie bzb.ro.
Fermierii braşoveni au depus aproape 14.000 de cereri, cifra care înseamnă 83% dintre cei care puteau depune aceste documente. În ce priveşte suprafeţele, solicitări au fost depuse pentru doar 71,4% dintre acestea, adică aproape 140.000 de hectare. Până acum, la nivel naţional au fost depuse aproape 750.000 de cereri, pentru o suprafaţă de peste 7,2 milioane de hectare.
Completarea Cererilor unice de plată se realizează pe site-ul APIA www.apia.org.ro. Documentele care se ataşează la dosarul Cererii unice de plată sau la modificările aduse acesteia se transmit de către fermieri, prin mijloace electronice, către Centrele judeţene sau locale APIA de care aparţin. Deoarece, în intervalul 4 – 15 iunie sunt şi unele zile nelucrătoare pentru angajaţii primăriilor, fermierii sunt îndemnaţi să urgenteze obţinerea documentelor legale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.