Cetatea Făgăraș este promovată în Europa, America și Orientul Mijlociu, începând de astăzi, în cadrul campaniei „Discover Romania”

Cetatea Făgăraș este promovată în Europa, America și Orientul Mijlociu, începând de astăzi, în cadrul campaniei „Discover Romania”.


Patru videoclipuri realizate de jurnalistul britanic Charlie Ottley vor fi văzute de milioane de oameni din întreaga lume, pe parcursul lunii iunie, la cunoscuta televiziune BBC World News – una dintre cele mai mari rețele globale de știri în limba engleză. Printre imagini regăsim și Cetatea Făgăraș, alături de alte monumente, și nu numai, din județul Brașov.

Charlie Ottley, îndrăgostit de țara noastră, a strâns fonduri pentru ca desfășurarea acestei campanii de promovare a turismului românesc să fie posibilă.

„Va fi o adevărată cursă între țări pentru a acapara turiști, pentru că toată lumea suferă și industria turismului din întreaga lume este într-o situație disperată. Ideea a fost să fim primii și să le arătăm oamenilor România, cât încă sunt acasă”, a mărturisit jurnalistul, pentru TVR Internațional.

Imaginile cu castelul din Făgăraș vor fi difuzate și de trei televiziuni din țara noastră, sub sloganul „România, redescoperă-te”, pentru a-i îndemna pe români să susțină turismul de aici.

Thank you, Charlie!
_____________________________________________

Primul dintre cele patru videoclipuri a fost lansat și îl puteți urmări mai jos.

foto: Primăria Făgăraș

Un comentariu la „Cetatea Făgăraș este promovată în Europa, America și Orientul Mijlociu, începând de astăzi, în cadrul campaniei „Discover Romania”

  • iunie 2, 2020 la 4:22 am
    Permalink

    De câțiva ani buni circula în media denumirea “Cetatea Făgăraș”. Va rog să ne amintim că denumirea originală și cea corectă este”Cetatea Făgărașului ” așa cum corect este” Țara Făgărașului ” și “Munții Făgărașului” iar nu “Munții Făgăraș” cum greșit se folosește.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.