Continuă deszăpezirea Transfăgărășanului. Pe 1 iulie se deschide

Drumarii s-au aflat marți pe Transfăgărășan pentru a deszăpezi drumul. Lucrările avansează cu dificultate, din cauza că zăpada bătătorită pe carosabil depășește chiar și șase metri. 

În unele zone ale Trasfăgărășanului, stratul de zăpadă este foarte mare, astfel că munca drumarilor este îngreunată.


„Continuă lucrările de deszăpezire pe Transfăgărășan. Utilajele DRDP Brașov acționează pentru eliberarea unei benzi de circulație care să faciliteze intervenția cu efective mărite. Operațiunea avansează cu dificultate având în vedere că în unele zone stratul de zăpadă bătătorită de pe carosabil depășește 5-6 metri grosime”, anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov.

În conformitate cu reglementările în vigoare, tronsonul Bâlea Cascadă – Bâlea Lac – Piscul Negru va fi deschis circulației în data de 1 iulie.

Deszăpezire Transfăgărășan – 26.05.2020

Continuă lucrările de deszăpezire pe Transfăgărășan. Utilajele DRDP Brașov acționează pentru eliberarea unei benzi de circulație care să faciliteze intervenția cu efective mărite. Operațiunea avansează cu dificultate având în vedere că în unele zone stratul de zăpadă bătătorită de pe carosabil depășește 5-6 metri grosime.În conformitate cu reglementările în vigoare tronsonul Bâlea Cascadă – Bâlea Lac – Piscul Negru va fi deschis circulației în data de 1 iulie.#totpedrum

Publicată de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov pe Marţi, 26 mai 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.