Întâlnire cu premierul României pentru găsirea de surse de finanțare pentru proiectele importante din Beclean

Autoritățile locale din Beclean caută soluții pentru finanțarea proiectelor importante din comună. În acest sens, primarul comunei Beclean, Claudiu Motrescu, a fost prezent astăzi la o întâlnire cu prim- ministru României, Ludovic Orban.

Mai multe proiecte de dezvoltare sunt în implementare în acest moment în comuna Beclean, fie cu fonduri europene, guvernamentale sau locale. Însă sunt și proiecte pentru care, deși s-au făcut studii de fezabilitate sau s-au întocmit documentațiile necesare derulării, încă nu au surse de finanțare. Astfel că astăzi, primarul comunei Beclean, Claudiu Motrescu, a mers la București unde s-a întâlnit cu premierul României, Ludovic Orban.

Motivul deplasării la București a fost de a găsi înțelegere și sprijin pentru proiectele care încă nu sunt finanțate, proiectele majore ale comunei Beclean, proiecte pe care le-am pregătit cu  studii de fezabilitate, cu toate documentele, chiar și cu licitații, cu clauză suspensivă și care deocamdată nu au finanțare. Ne-a promis tot sprijinul, am găsit înțelegere că o să găsim soluții împreună“, ne-a spus Claudiu Motrescu, primarul com. Beclean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.