Cort pentru triaj medical și în fața Policlinicii din Făgăraș

Făgărășenii care vor merge în policlinica spitalului pentru consult medical vor fi nevoiți să treacă prima dată pe la punctul de triaj amenajat de astăzi în fața policlinicii.

Montăm un cort pentru triajul pacienților care vin pe bază de programare la cabinetele din ambulatoriu. Pe această cale vreau să fac un apel către cetățenii Făgărașului și din Țara Făgărașului să se prezinte la policlinică doar pe bază de programare, care se face telefonic la numerele de telefon afișate pe site-ul nostru. Pacienții care vin, vor intra singuri, la un interval orar, așa fel încât să nu se întâlnească unii cu alții, să evităm aglomerația din policlinică. La cortul de triaj, fiecare va completa un chestionar și îl va semna. I se va lua temperatura după care va merge la cabinetul la care este programat, obligatoriu cu mască. “, ne-a declarat dr. Mihaela Pandrea, manager Spitalului Municipal  Făgăraș.
Consultațiile în regim ambulatoriu se efectuează pe baza programării telefonice la numărul de telefon: 0268/212521, interior: 1160, zilnic de luni până vineri, în intervalul orar: 8.00-14.00.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.