Mai multe mașini, puse pe butuci în Făgăraș

Update

„În data de 18 mai a.c., în jurul orei 00,40 Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi distrus prin înțepare, mai multe anvelope ale unor autoturisme parcate pe str. Tăbăcari din municipiul Făgăraș.
Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat autorii faptei, aceștia fiind un bărbat în vârstă de 23 ani și o femeie in vârstă de 20 ani, ambii din județul Covasna.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugerea, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.“, ne-a transmis purt. de cuv. al IPJ Brașov, comisar de poliție Alina Ivan.

Stire initiala

Cauciucuri tăiate la mai multe mașini, aproximativ 8, azi-noapte, în jurul orei 00.30, în apropierea bisericii Pater. Potrivit primelor informații, făptașii au fost surprinși de un bărbat. Martorul a chemat poliția. Echipajul a pornit în urmărirea lor. Potrivit martorului, făptașii ar fi o femeie și un bărbat.

Vom reveni.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.