Strigătul de ajutor a avut ecou. S-au strâns banii necesari pentru intervenția medicală

Actualizare

Făgărășenii și nu numai s-au mobilizat pentru a o ajuta pe tânăra mămică  din Făgăraș să treacă peste această grea încercare. Din donațiile primite, familia a reușit să strângă suma necesara intervenției medicale de care are nevoie Andra. Prin intermediul nostru, au ținut să mulțumească mult tuturor oamenilor cu suflet, care le-au redat speranța și totodată să le dorească multă sănătate.

Știre initiala

O familie de făgărășeni trece prin momente grele, după ce mama a paralizat pe partea dreapta, din cauza unei tumori la coloană. Pentru a nu ramane paralizata pentru totdeauna, familia are urgent nevoie  de suma de 9000 de euro, pentru a face o operatie. În acest sens, prietenii au distribuit un anunț, în speranța că se vor strânge banii necesari salvării tinerei mame.

,, Orice puțin contează, hai sa ajutăm!
Oameni buni, apelez la bunatatea voastra pentru a ajuta o familie greu incercata, mama unui baietel, care are mare nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Aceasta este paralizata pe partea dreapta, din cauza unei tumori la coloana si are nevoie urgent de suma de 9000 de euro pentru a face o operatie si a nu ramane paralizata pentru totdeauna. Pentru cei care doresc sa o ajute, orice suma, oricat de mica poate conta.Cine doreste sa o ajute o poate face in contul de lei RO61INGB0000999910212555 sau euro RO91INGB0000999910325893 – swift ING BROBU deschis pe numele ei, David Andrada Georgiana sau personal la numarul de telefon 0786282620 Fane Andrada David .Va multumesc din suflet!😇
Ps:mentionez ca textul nu este copiat.Persoana pe care vrem sa o ajutam,este o prietena de-a noastra😍”, este mesajul postat de Florentina Cocan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *