Voila. O nouă acțiune de prevenire a infectării cu noul coronavirus

În majoritatea localităților Țării Făgărașului s-au luat din timp măsuri de prevenire împotriva infectării cu noul coronavirus. Una din măsuri a fost de a dezinfecta domeniul public și în special zonele intens circulate cu substanțe bioacide. La Voila, de exemplu s-au realizat până acum trei acțiuni de dezinfecție iar ultima a fost finalizată aseară.  S-a intervenit astfel timp de două zile în toate satele comunei.


Am finalizat și cea de-a treia acțiune de dezinfecție. Timp de două zile am acționat în satele comunei iar noaptea trecută, la ora 23. 00 am terminat tot. Nu mai aveam multe persoane autoizolate, doar 3 persoane. În total am avut în jur de 67 de persoane, dar au ieșit pe rând, mai sunt doar vreo 3 persoane, care au venit mai recent, dar zilele acestea ies și acestea.“, ne-a spus Gheorghe Osalciuc, primarul comunei Voila.

Autoritățile locale le recomandă cetățenilor să respecte în continuare toate indicațiile prevăzute de Ordonanțele militare, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.