Consilierii locali, convocați în ședință ordinară

Consilierii locali sunt convocați în ședința ordinară a acestei luni, joi, 30 aprilie, de la ora 11.00.

PROIECTUL ORDINII DE ZI a Şedinţei ordinare a Consiliului Local al Municipiului Făgăraş :

1.     Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului-verbal al şedinţei Consiliului Local al Municipiului Fagaras din data de 31 MARTIE 2020 (ORDINARA).

2.     Proiect de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2021, ca urmare a indexării cu indicele de inflaţie comunicat de M.F.P.


3.      Proiect de hotărâre privind aprobarea execuţiei bugetelor întocmite pe cele două secţiuni pentru trimestrul I 2020 la data de 31.03.2020.

4.      Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Municipiului Făgăraş pe anul 2020.

5.      Proiect de hotărâre privind angajarea unui avocat care să reprezinte interesele Municipiului Făgăraş la Curtea de Apel Bucureşti pentru contestare Decizie nr.182/2020 a Autorităţii de Management pentru POR aferentă proiectului „Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona industrială a Municipiului Făgăraş”.

6.      Proiect de hotărâre privind angajarea unui avocat care să reprezinte interesele Municipiului Făgăraş la Curtea de Apel Bucureşti pentru contestare Decizie nr. 156/2020 a Autorităţii de Management pentru POR aferentă proiectului”Reabilitarea, modernizarea şi dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Municipal „Dr.Aurel Tulbure” Făgăraş.”

7.   Proiect de hotărâre privind angajarea unui avocat în Dosar nr.3.069/226/2019 aflat pe rolul Tribunalului Braşov în care Municipiul Făgăraş are calitatea de apelant în contradictoriu cu ACHIMESCU OCTAVIAN VASILE – Obiectul dosarului fiind fond funciar.

8.    Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Anexei la HCL.nr.227/2015, în sensul aprobării modelului Contractului de prestare a serviciului de salubrizare pentru agenţi economici în Municipiul Făgăraş.

9-      Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Art.i din HCL.nr.47/19.02.2020, precum şi acoperirea parţială a pierderilor induse de prestarea serviciului public de producţie, transpoert, distribuţie şi furnizare a energiei termice pentru populaţie în sistem centralizat şi neacceptate în preţ/tarif, înregistrate de S.C.ECOTERM S.A. Făgăraş, în faliment, pentru luna februarie 2020.

10.      Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de primă înscriere în Cartea Funciară a drumurilor de exploatare cu nr. De 12, De 718/12, De 900/18, De 1070/1/1/8, aparţinând domeniului privat şi atestarea apartenenţei la domeniul public al Municipiului Făgăraş.

11.      Proiect de hotărâre privind alegerea unui consilier ca preşedinte de şedinţă (MAI 2020).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.