De astăzi, miei la vânzare în piața agroalimentară. Cât costă și ce reguli trebuie respectate pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus

De astăzi, făgărășenii pot achiziționa carne de miel din piața agroalimentară. Crescătorii de oi au  ajuns mai devreme decât de obicei cu carne pe piață, tocmai din cauza măsurilor restrictive privind accesul în incinta pieței și pentru ca toți doritorii să ajungă să cumpere miel pentru masa de Paște.  

Trei crescători de oi au venit de astăzi cu carne de miel în piața agroalimentară, în zona destinată comercializării acesteia, lângă hala de brânză. Prețul unui kilogram de carne de miel este de 28 de lei. Și pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, pe lângă măsura limitării accesului în piață la 30-35 de persoane, vânzătorii de carne de miel trebuie să își schimbe mănușile și să se dezinfecteze  după fiecare vânzare.

Crescători de oi au venit de astăzi, tocmai pentru că este o situație mai specială și nu pot sa intre în piață mai multe persoane. Și la aceste standuri se păstrează distanța fizică între cumpărători. O altă recomandare pentru crescătorii de oi a fost ca după fiecare vânzare să schimbe mănușile, să existe dezinfectant. Va veni câte o singura persoana pentru a cumpăra“, ne-a declarat Tiberiu Drăgoiu, șeful Piețe Târguri și Oboare Făgăraș.

De asemenea, conducerea pieței le recomandă tinerilor să evite cumpărăturile în intervalul 11.00-13.00, atunci când prioritate au persoanele peste 65 de ani, piața fiind deschisă de la ora 8.00 până la ora 18.00.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.