Coronavirus. Măsuri luate în comuna Voila

A început o nouă acțiune de dezinfecție în satele comunei Voila. Totul pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus. Astfel, aseară, angajații Primăriei Voila au acționat în satele Voila, Cincșor și Dridif.

Am demarat o nouă acțiune de dezinfecție cu substanțe bioacide. Acțiunea s-a efectuat cu angajații primăriei, pentru că ne-ar fi costat foarte mult să realizăm această dezinfecție cu firme specializate. Oamenii care fac această operațiune sunt echipați corespunzător cu combinezoane, cu măști, cu tot ce e nevoie pentru protecție. Aseară am  realizat acțiunea de dezinfecție la Dridif, Voila și Cincșor. Mâine seară vom merge la Voivoideni, Ludișor și Sâmbăta de Jos“, ne-a spus Gheorghe Osalciuc primarul comunei Voila.

Așadar, acțiunea continuă și mâine, de la ora 18.00, în localitățile LUDIȘOR, SÂMBĂTA DE JOS ȘI VOIVODENI.  Pentru a nu lua contact cu substanțele folosite, reprezentanții Primăriei Voila recomandă cetățenilor să evite deplasările, să închidă ferestrele locuințelor, cât și ferestrele pivnițelor.

În comuna Voila, în momentul de față se află în autoizolare 32 de persoane, însă în scurt timp, mai multe persoane termină perioada de izolare. În carantină nu se află nicio persoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.