„Toți pentru Victoria!“- Donează pentru copiii și persoanele vulnerabile din Victoria

La inițiativa unor oameni cu suflet, Fundația Comunitară Țara Făgărașului lansează apelul la începerea donațiilor pentru fondul ”Toți pentru Victoria! (COVID-19)”.
Camelia Bertea, Simona Rodica Morariu, Angelica Lazăr și Banciu Maria Alina demarează acest proiect cu strângere de fonduri destinate semenilor noștri din orașul Victoria.
„În contextul actual al înmulțirii cazurilor de îmbolnăviri cu virusul COVID-19 pe tot teritoriul României, noi vrem să ne arătăm solidaritatea față de comunitatea din orașul Victoria și implicarea în rezolvarea nevoilor acesteia.
Contribuțiile se pot face online, prin donație directă pe site-ul Fundației Comunitare Țara Făgărașului (selectând Fond Victoria) sau prin virament bancar în contul IBAN RO42RNCB0472136508350001 (pentru lei) sau IBAN RO90RNCB0055136508350005 (pentru USD), al Băncii Comerciale Române. Pentru donații prin contract de sponsorizare vă rugăm să trimiteți un e-mail la  cristiana.metea@fundatiactf.ro sau să sunați la 0743/875272.
Orice dovadă de implicare – sumă de bani sau voluntariat în cadrul campaniei noastre –  contează și noi vă mulțumim pentru disponibilitatea de a fi alături de comunitatea din orașul Victoria în eforturile de a ajuta copiii și persoanele vulnerabile.
Dacă vârsta, starea de sănătate sau situația financiară nu vă permit să vă faceți cumpărăturile esențiale, apelați cu încredere numărul 0771/587975, unde va răspunde Camelia Bertea.
Fundația Comunitară Țara Făgărașului se află în permanentă legătură cu acest grup de inițiativă, iar pe măsură ce se strâng resurse vom achiziționa medicamente și alimente, la prețurile cele mai convenabile de pe piață, printr-o procedură transparentă și orientată spre comunitate și eventualii beneficiari aflați în nevoie. Mai mult ca oricând e vremea faptelor cu rost!“, este mesajul Echipei Fundației Țara Făgărașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.