Dezinfecție în toate satele comunei Beclean

S-a făcut dezinfecție astăzi în toate satele comunei Beclean ca măsură de prevenție în contextul epidemiologic actual. Acțiunea s-a realizat cu forțe proprii, pentru a se face economie la bugetul local.

Încă de la primele ore ale dimineții, angajații Primăriei Beclean au demarat acțiunea de dezinfecție în satele comunei. Primele localități unde s-a realizat dezinfecție au fost Calbor și Boholț. Au urmat apoi Hurez, Beclean și Luța.

Am fost în toate cele cinci sate ale comunei și am dezinfectat astăzi domeniul public cu cloramină, cu atomizoare. Acțiunea am realizat-o cu angajații primăriei, ne-am organizat astfel încât să fie cât mai eficientă și să  plătim cât mai puțin. Practic, am achiziționat substanța respectivă și cu oamenii noștri, chiar cu atomizoare aduse de acasă, pentru că cele de la primărie nu sunt întotdeauna ceea ce trebuie și am făcut o operațiune cu succes. Ne-a ajutat și timpul, pentru că săptămâna trecută fiind foarte puternic vântul nu ar fi fost eficient să dăm  substanța respectivă. Poate s-a lăsat așteptată acțiunea noastră însă am așteptat să fie vreme propice pentru a face o acțiune cu maxim impact “, ne-a  spus Claudiu Motrescu, primarul comunei Beclean.

Această acțiune a fost realizată preventiv, pentru că potrivit informațiilor pe care le avem, în zona noastră nu sunt încă persoane depistate cu noul coronavirus. Astfel de operațiuni de dezinfecție vor mai fi executate în perioada următoare dacă situația impune acest lucru.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.