Primarul comunei Beclean își donează salariul pentru cumpărarea de echipamente necesare la spitalul din Făgăraș

În lupta cu coronavirusul și făgărășenii se mobilizează exemplar. O campanie pentru dotarea spitalului din municipiu cu echipamentele și materialele necesare a fost lansată de Fundația Comunitară Țara Făgărașului și deja au fost comandate aparate de ventilare, măști și combinezoane, în urma donațiilor primite. În  această luptă se alătură și reprezentanții administrațiilor locale. Primul care și-a anunțat intenția este primarul comunei Beclean, Claudiu Motrescu.

Primarul comunei Beclean, Claudiu Motrescu, a anunțat în această seară că va dona indemnizația pentru o lună spitalului din Făgăraș.

Vreau să donez indemnizația primită pentru o lună de zile spitalului din Făgăraș, pentru achiziționarea de materiale și echipamente necesare în lupta cu coronavirusul. La vremuri grele trebuie să fim uniți, să fim altruiști, să luptăm cu toții împotriva acestui dușman comun al nostru, ca uniți să-l putem învinge.“, ne-a spus Claudiu Motrescu, primarul comunei Beclean.

Și în comună, continuă acțiunile de prevenire a infectării cu noul coronavirus. Luni dimineață se va realiza în satele comunei Beclean o acțiune de dezinfecție pe domeniul public, în zonele intens circulate.

Pe această cale, le mulțumesc persoanelor autoizolate care respectă măsurile impuse de starea acesta de urgență și îi îndemn ca pe viitor să respecte în continuare astfel încât să nu avem probleme în acest sens. Cei carantinați au ieșit din carantină, De asemenea, și o parte din cei autoizolați. Deocamdată la Beclean nu avem probleme și  împreună cu Poliția, cu Jandarmii de la Făgăraș gestionăm bine situația“, ne-a mai spus Claudiu Motrescu.

În comuna Beclean mai sunt doar 15 persoane în autoizolare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.