Primăria Făgăraș va tipări și distribui noua declarație pe propria răspundere, necesară cetățenilor pentru părăsirea locuinței

Primăria Făgăraș va tipări și distribui noua declarație pe propria răspundere, necesară cetățenilor pentru părăsirea locuinței. 1000 de exemplare vor fi printate pentru început, în cadrul instituției, urmând să suplimentăm numărul acestora dacă va fi nevoie.

Documentele vor ajunge la asociațiile de proprietari, în magazinele alimentare de cartier și în hipermarket-uri, cu ajutorul Poliției Locale Făgăraș. Încercăm, astfel, să venim în sprijinul persoanelor vârstnice, în special, care nu au acces la Internet sau nu îl pot utiliza.

Important! Persoanele care au împlinit vârsta de 65 de ani completează doar pentru motivele prevăzute în câmpurile 1-6, deplasarea lor fiind permisă zilnic doar în intervalul orar 11.00 – 13.00.

Cetățenii care doresc să tipărească declarația prin mijloace proprii o pot descărca de pe site-ul www.stirioficiale.ro Aceasta trebuie completată olograf („de mână”) și necesită semnătura titularului. Atenție, modelul documentului a fost actualizat și simplificat, astăzi, de către Grupul de Comunicare Strategică.

Grupul de Comunicare Strategică precizează că declarația pe proprie răspundere poate fi redactată integral olograf, cu preluarea tuturor elementelor din modelul declarației pe proprie răspundere pus la dispoziție.

Persoana este obligată să prezinte declarația pe proprie răspundere/adeverința de la angajator împreună cu actul de identitate, pe care personalul abilitat cu verificarea acestora le va putea fotografia.

Sunt abilitate să solicite documentele: Poliția Română, Jandarmeria Română și Poliția Locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.