Sistem de plată online a taxelor și impozitelor locale

Știm că nu este un moment potrivit pentru a aborda acest subiect, însă demersurile au fost pornite cu câteva luni în urmă și s-au concretizat acum. Vrem să venim, astfel, în ajutorul cetățenilor care ne-au solicitat alternative de plată online, având în vedere că majoritatea serviciilor din cadrul Primăriei Făgăraș nu mai au program cu publicul sau l-au redus, ne-a transmis într-un comunicat Primăria Făgăraș.

Începând de astăzi, punem la dispoziția contribuabililor propriul sistem de plată online a taxelor și impozitelor locale. Acesta este integrat în site-ul Primăriei Făgăraș, este ușor de utilizat și permite oricărui cetățean, persoană fizică sau juridică, să știe exact cât are de achitat și să efectueze plata cu cardul bancar, folosind dispozitivele electronice conectate la internet (smartphone / computer / laptop / tabletă).

Pașii care trebuie urmați pentru plățile online, după ce ați accesat site-ul www.primaria-fagaras.ro:

1. Intrați în secțiunea PLĂȚI ONLINE.
2. Înregistrați-vă drept utilizator nou.
3. Completați toate câmpurile libere cu datele necesare, apoi apăsați butonul „afișează cerere”.

Salvați cererea generată automat, apoi o trimiteți împreună cu o copie a Cărții de Identitate, la adresa de e-mail: plationline@primaria-fagaras.ro Atenție, adresa dumneavoastră de e-mail trebuie să fie validă! Veți primi răspuns, în maximum 24 de ore, cu datele pentru accesarea sistemului.

Reveniți pe site-ul www.primaria-fagaras.ro, în secțiunea PLĂȚI ONLINE, și urmați indicațiile pentru autentificare cu datele primite prin e-mail, apoi respectați pașii pentru achitare.

Persoanele care au nevoie de îndrumare tehnică pot apela numărul de telefon 0268 214461, începând din 25 martie, conform orarului:
LUNI – JOI: 9.00 – 18.00
VINERI: 9.00 – 14.00

Vă reamintim că Guvernul a prelungit termenul limită pentru taxele locale. Impozitele pentru casă, teren sau mașină pot fi plătite până la 30 iunie 2020 și va fi acordată și reducerea de 10% din suma de achitat.

De asemenea, la nivel local, va fi amânat termenul scadent pentru plata taxei speciale de salubritate, până la 30 iunie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.