Aeroportul Sibiu se închide complet. Wizz Air anulează toate cursele

Ultima companie aeriană care mai opera zboruri pe Aeroportul Internațional Sibiu, Wizz Air, suspendă toate zborurile pe o perioadă nedeterminată.

În ultimele două săptămâni, toate companiile aeriene care operau zboruri pe Aeroportul Internațional Sibiu au suspendat treptat zborurile.

”Începând cu data de 25.03.2020 toate zborurile comerciale operate de Wizz Air sunt suspendate pe perioada nedeterminata. Wizz Air fiind singura companie care mai opera zboruri regulate in aceasta ultima perioada la și de la aeroportul sibian”, au anunțat marți dimineață reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu.

Lista completă a zborurilor suspendate de la Sibiu o puteți consulta aici.

Dată fiind noua situație, conducerea Aeroportului Sibiu a anunțat încă de la jumătatea săptămânii trecute că 54 de angajați, adică 50% din numărul total, vor intra în șomaj tehnic în următoarea perioadă.

„Măsurile agreate de către părțile implicate sunt menite să asigure salariaților garanția păstrării locului de muncă în situația actuală și asigurarea unui venit, respectiv șomaj tehnic cu plata unei indemnizații de 75% din salariul de bază corespunzător locului de muncă ocupat, explică reprezentanții aeroportului”, explicau reprezentanții aeroportului.

sursa.turnulsfatului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.