Sute de afișe cu mesajul „Stați acasă!“, distribuite făgărășenilor

Deși autoizolarea este cea mai bună măsură pentru combaterea răspândirii COVID-19, în lipsa unui vaccin, încă sunt făgărășeni care nu respectă recomandările specialiștilor din sistemul de Sănătate, anunță reprezentanții Primăriei Făgăraș.

Pentru ca cetățenii să fie cât mai bine informați, pe lângă apelurile făcute în mediul online, la ziar, la TV sau la radio, autoritățile locale au decis să tipărească sute de afișe care au fost distribuite în cutiile poștale sau lipite la intrările în blocurile din Făgăraș cu mesajul ferm „Stați acasă“.

Pentru a ne asigura că mesajul #statiacasa ajunge și la cetățenii care nu utilizează rețelele de socializare online, am tipărit sute de afișe care au fost distribuite în cutiile poștale ale caselor sau lipite la intrările în blocurile de pe raza Municipiului Făgăraș.

Acțiunea a fost posibilă prin efortul depus de tineri voluntari, cărora le mulțumim!

 

Vă reamintim să evitați deplasările inutile și să reduceți timpul petrecut în magazine, farmacii sau instituții publice. Cât vă așteptați rândul la casa de marcat sau la intrarea în incintă, păstrați distanța de cel puțin 1 metru față alte persoane. Evitați vizitele la rude și prieteni!

Sănătatea noastră depinde gestul fiecăruia.“, spun reprezentanții Primăriei Făgăraș, într-un mesaj postat pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.