Două containere pentru pre-triaj, instalate la Spitalul din Făgăraș

Astăzi au ajuns la Spitalul din Făgăraș două containere pentru zona de triaj a pacienților. Conducerea spitalului a luat această decizie, pentru ca pacienții și cadrele medicale să beneficieze de condiții bune și în special de căldură, mai ales că vremea este încă rece iar cortul montat în acest sens nu asigura aceste condiții.

Am închiriat două containere, unde se va face triajul pentru bolnavii cu afecțiuni respiratorii. Astfel oferim niște condiții foarte bune atât personalului medical care va sta 24 de ore din 24, dar și pacienților. În cort, condițiile nu erau  corespunzătoare fiind destul de rece. În această zonă de triere va fi personalul medical: medic, asistenta și infirmier, care va face triajul“, ne-a spus dr. Mihaela Pandrea, managerul Spitalului Municipal Făgăraș.

Așadar,  începând de astăzi Spitalul din Făgăraș va folosi cele două containere modulare pentru zona de pe-triaj a pacienților, astfel încât să creeze trasee diferite pentru cei care prezintă suspiciuni de infecție.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.