Victoria. Bărbat reținut după ce și-a agresat soția și fiul și a dat foc lucrurilor din casă

foto: arhiva- Radio Targu Jiu

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Victoria au reținut pentru 24 ore un bărbat, în vârstă de 44 ani, din orașul Victoria, județul Brașov.
În fapt, la data de 17 martie a.c., pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul în cauză și-ar fi agresat fizic soția și fiul, iar ulterior ar fi distrus prin incendiere bunuri aflate în interiorul locuinței sale din orașul Victoria, județul Brașov.
În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.
De asemenea, pe baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”violența în familie” și ”distrugerea”, instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.