Program doar online la Serviciul Taxe și Impozite

Serviciul Taxe și Impozite din cadrul Primăriei Făgăraș sistează programul cu publicul și va funcționa doar online, în contextul pandemiei de coronavirus. De asemenea, numărul personalului este redus și funcționarii publici vor munci prin rotație, pentru a asigura funcționalitatea instituției. Măsura se aplică din 16 martie, până la o dată care va fi comunicată ulterior.

1. Cererile, petițiile, declarațiile pentru impuneri/scoateri din evidență auto, clădiri, terenuri, taxe firme, salubritate etc., însoțite de certificatele pentru conformitate de deponent, se depun prin corespondență, fax, sau prin adresele de e-mail: taxe@primaria-fagaras.ro sau declaratii@primaria-fagaras.ro
2. Deciziile de impunere se comunică la fel.
3. Cererile pentru certificate fiscale se depun de către contribuabili prin e-mail sau corespondență și se comunică la fel.
4. Plățile (inclusiv procesele verbale de contravenție care trebuie achitate în termen de 15 zile) se pot efectua prin: ghiseul.ro, mandat poștal, ordin de plată prin bancă. În curând va deveni funcțional și sistemul Primăriei Făgăraș de plată online.

Formularele pot fi descărcate online, de pe site-ul instituției: www.primaria-fagaras.ro

Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0268 214461. Fax: 0268 213020

Pentru luare în evidență auto se descarcă declarația de pe site-ul primăriei, acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal și se atașează contractele vizate de primăria de unde este vânzătorul, copie CI, copie carte auto – certificate cu originalul, se trimit prin poștă, iar după vânzare sunt trimise tot prin poștă.

Pentru scoaterea din evidență auto se descarcă declarația de pe site-ul primăriei, acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal, se atașează contractele de vânzare-cumpărare în 5 exemplare (semnate vânzător-cumpărător), copie CI vânzător, copie CI cumpărător, copie carte auto – certificate cu originalul, se trimit prin poștă, iar după vânzare sunt trimise tot prin poștă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.