FĂGĂRAȘ. Se închid barurile, terasele, cluburile, cazinourile, agenţiile/casele de pariuri sportive, sălile de sport/fitness.

În contextul pandemiei de coronavirus, pe raza municipiului Făgăraș se suspendă activitatea persoanelor juridice prestatoare a următoarelor servicii: baruri, terase, cluburi, cazinouri, agenţii/case pariuri sportive, săli de sport/fitness.

  • De asemenea, se suspendă activitatea unităților de tip restaurante/pub-uri, acestea putând oferi doar servicii de tip catering (livrare la domiciliu).
  • Măsura luată de Comitetul Local pentru Situații de Urgență, prin Hotărârea nr. 4/16.03.2020 și în conformitate cu Decretul adoptat de președintele Klaus Iohannis, privind instituirea stării de urgență, se aplică începând din 17 martie 2020 până la o dată ce va fi stabilită și comunicată ulterior, se arata intr-un comunicat transmis de Primăria Făgăraș.

Un comentariu la „FĂGĂRAȘ. Se închid barurile, terasele, cluburile, cazinourile, agenţiile/casele de pariuri sportive, sălile de sport/fitness.

  • martie 17, 2020 la 5:16 am
    Permalink

    Belea mare cu stirea asta,multi vor muri de sete!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.